Inspiration og Fordybelse
Odense Teater
Odense Teater

Menu

Inspiration og Fordybelse

Her på siden kan du læse lidt om, hvordan I kan få endnu mere ud af jeres teateroplevelse.

INSPIRATION TIL UNDERVISERE
Du kan hente inspiration til, hvordan du kan bruge de enkelte forestillinger i underviningen, ved at downloade vores gratis undervisningsmaterialer eller ved at deltage i de gratis fyraftensarrangementer. Læs mere i afsnittene herunder.

FORDYBELSE FOR ELEVERNE
Brug opgaverne i vores undervisningsmateriale til at bearbejde forestillingen med dine elever, mød en skuespiller eller kom på rundvisning bag scenen med dine elever. Læs mere i afsnittene herunder.Tips til undervisere

Du kan hente inspiration til din undervisning i vores undervisningsmaterialer til udvalgte forestillinger. Få inspiration til at bruge forestillingerne i undervisningen og til nye kreative forløb med dine elever.

Undervisningsmateriale kan hentes her.

 

Rundvisning for skoler

På en rundvisning kommer I bag scenen på Odense Teater i Jernbanegade. Rundvisningen er gratis, hvis den sker i forbindelse med en forestilling (min. 10 personer).

Vidste du?
At lysekronen, der hænger i vores foyer, er fra 1835 og oprindeligt hang på det gamle teater på Sortebrødre Torv? Eller at Odense Teater har et spøgelse?

Alt det og meget mere kan I høre om på en rundvisning. I får mulighed for at opleve scenen og teknikken fra skuespillernes vinkel. I kommer på besøg på teatrets værksteder, hvor dekorationerne bliver bygget, ligesom vi besøger skræddersalen, hvor de nye kostumer hænger. Vi kommer også igennem det fantastiske kostumeloft, hvor ca. 15.000 kostumer opbevares. På vores tur gennem huset møder vi også teknikere og skuespillere og meget mere.

For bestilling skriv til:
rundvisning@odenseteater.dk

Øvrige rundvisninger
Selvom I ikke skal i teatret, kan I altid bestille en rundvisning. Så koster den 300 kroner. Der er desuden mulighed for, at rundvisningen kan foregå på engelsk - en alternativ engelsktime måske?

 

Vis mere

Mød en skuespiller

Når du skal i teatret med dine elever har du mulighed for at møde en skuespiller før eller efter forestillingen.

Skuespilleren vil fortælle om arbejdet med forestillingen og arbejdet som skuespiller. Mødet er tænkt som en dialog og ikke et færdigt foredrag, så det er vigtigt, at du og dine elever er forberedt på at stille spørgsmål.

For information og tilmelding, kontakt kommunikationsmedarbejder

Line Hede Simonsen, line@odenseteater.dk / 63 13 92 53.

Vis mere

Odense Teater
Jernbanegade 21
5000 Odense C
Billetten 66 12 00 52
odenseteater@billetten.dk

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere.

OK