Fyraftensarrangement for undervisere
Odense Teater
Odense Teater

Menu

Fyraftensarrangement for undervisere

Odense Teater indbyder til fyraftensarrangement om Ronja Røverdatter. Arrangementet er tiltænkt dig, der skal se forestillingen med dine elever. Bliv klogere på forestillingen, og få inspiration til at bruge teateroplevelsen i din undervisning.

Sted: Odense Teater

Tirsdag 20. oktober kl. 16.00 – kl.  ca. 19.00
Pris 50 kr.

> Bestil din billet her

Undervisningsmateriale til indskoling og mellemtrin
Undervisningsmaterialet til Ronja Røverdatter er skabt i samarbejde med Center for undervisningsmidler og undervisere fra Odense Teaters Skolekontakt. Der er både undervisningsmateriale til indskolingen og til mellemtrinnet. Mød Louise Duus Skovbjerg (CFU), Marie Elmegaard (CFU), Karen Jette Andersen (Tidl. lærer Marstal skole og Skolekontakten Odense Teater) og Rikke Klokker Grønning (Lærer Holluf Pile skole og Skolekontakten Odense Teater). Hør om tankerne bag undervisningsmaterialet og hvordan det er bygget op.

Ny musik og nye sange
Der er skrevet helt ny musik og nye sange til Odense Teaters version af Ronja Røverdatter. Det er komponist og musiker Nikolaj Busk, som har skrevet musikken og det er forfatter og tekstforfatter Thomas Høg, der har skrevet sangteksterne. Hør de to fortælle om deres arbejde med musikken og sang,teksterne og få smagsprøver på musikken fra forestillingen.

Ronja Røverdatter på Odense Teater
Mød instruktør Frede Gulbrandsen, Scenograf Camilla Bjørnvad samt medinstruktør og koreograf Peter Friis, der vil fortælle om hvad det er for en Ronja Røverdatter, I skal opleve. Hvad er de vigtigste temaer i historien? Hvordan skaber man teater til et børnepublikum? Hvordan skaber man en skov på en teaterscene, for slet ikke at tale om rumpenisser og skovhekse? Hvordan ser kostumerne i forestillingen ud? Hvordan bevæger røvere og skovhekse sig? Måske skal vi prøve at danse en røverdans?

Mød skuespillerne Anna Bruus Christensen og Jeppe Ellegaard Marling, som spiller henholdsvis Ronja og Birk i forestillingen, og hør hvordan de synes det er at spille de to ikoniske figurer.

Ronja Røverdatter skoleforestilling
23. nov. – 15. jan.
Kl. 10.00 og kl. 13.30
Målgruppe 1. – 6. klasse (indskoling og mellemtrin fra 1. september)
Fag Dansk, drama, idræt og bevægelse, billedkunst, håndværk og design
> Køb dine skolebilletter herOdense Teater
Jernbanegade 21
5000 Odense C
Billetten 66 12 00 52
odenseteater@billetten.dk

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere.

OK