Praktisk info
Odense Teater
Odense Teater

Menu

Praktisk info

Her kan du læse om de praktiske forhold, du skal være opmærksom på i forbindelse med dit teaterbesøg.

Kom i god tid
Forestillingen begynder præcist, så kom i god tid. Vi åbner dørene til foyeren 1 time før forestillingens start. Kommer du for sent til en forestilling, og er dørene lukkede, kan du først blive lukket ind i en eventuel pause. Billetter refunderes ikke.

Børn i teatret
Børn er velkomne på Odense Teater. Hvilken aldersgruppe en forestilling egner sig til, afhænger af det enkelte barn. Den konkrete vurdering er op til den eller de voksne, der skal med i teatret. 

Børn under 1.20 m kan låne en børnepude af piccolinerne på Store Scene.

Garderobe
På alle teatrets scener i Jernbanegade er der garderober, hvor du kan hænge dit overtøj. Garderoberne er gratis og på eget ansvar.

Odeon tillader ikke gæsterne at tage overtøj med ind i salen. Du kan finde en bemandet garderobe i underetagen. Prisen er 20 kr. Garderoben åbner en time før forestillingen begynder. Vær opmærksom på, at der kan være ventetid i garderoben, så kom i god tid.

Find din plads i salen
På alle vores scener er der forhuspersonale til stede, som kan hjælpe dig med at finde din plads i salen. Der er først adgang til salen, når forhuspersonalet åbner dørene.

>Store Scene, Odense Teater

På Værkstedet og Foyerscenen er der unummererede pladser. Er du dårligt gående, seende eller hørende kan du henvende dig til en forhuspersonalet og få reserveret en plads i salen.

>Store Sal, Odeon
 
Pauser
Hvis der er pause i forestillingen, skriver vi det her på hjemmesiden under den pågældende forestilling umiddelbart inden premieren. Pauserne varer typisk 15 minutter. Vær opmærksom på, hvornår klokken ringer i foyeren - når klokken ringer, skal du gå til din plads.

Mad og drikke
I alle vores foyerområder er der mulighed for at købe snacks og drikkevarer før forestillingen og i pausen. Det er en fordel at bestille drikkevarerne inden forestillingen, så står de klar til dig, når du kommer ud i pausen.

>> Læs mere under menupunktet Mad og drikke

Særlige behov
Læs mere her.

Fotografering
Det er ikke tilladt at tage billeder eller optage lyd fra forestillingen.

Mobiltelefoner
Mobiltelefonen skal være slukket under forestillingen, da en tændt mobil (selv på lydløs) kan forstyrre de andre tilskuere samt skuespillerne på scenen.

ODEON - nyt spillested
Læs mere om Odense Teaters nye spillested her

Glemte sager
Har du været så uheldig at skulle glemme noget i teatret, så er du velkommen til at sende en mail til picco@odenseteater.dkSæsonkatalog

 

Det nye katalog for sæson 2020/2021 er på gaden

> Du kan bladre i en online version her

 

 

 

Odense Teater
Jernbanegade 21
5000 Odense C
Billetten 66 12 00 52
odenseteater@billetten.dk

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere.

OK