Forestillinger
Odense Teater
Odense Teater

Menu

Tyvene

AF DEA LOHER

En kulsort tragikomedie om det moderne menneskes evige længsel efter mening

Tror De, at der mange af min slags? Mennesker som jeg, der lever, som om de ikke levede. Som sniger sig gennem deres eget liv, forsigtigt og sky, som om intet af det tilhørte dem, som om vi ikke havde nogen som helst ret til at være til. Som om vi var tyve.

Forsikringsmanden Finn vågner op en dag og har bare lyst til at dø. Hans søster, Linda, har set en ulv og fantaserer om at få en kernefamilie. Deres far, Erwin, er kommet på plejehjem og drømmer om en normal samtale om vejret. Monika, en butiksassistent, er blevet lovet en forfremmelse, måske i udlandet. Hendes mand, politimanden Thomas, vil gerne rejse med. Hr. og fru Schmidt føler sig overvåget. Mira opdager, at hun er gravid. Hendes kæreste, den barmhjertige Josef, vil have de skal beholde barnet. Kæresteparret Gabi og Rainer leder efter en lejlighed. Ira efterlyser sin mand hos politiet efter, at han har været væk i 43 år. Måske er han bare gået en tur?

I Dea Lohers sortkomiske drama møder vi 12 udkantsskæbner, der alle længes efter en mening med tilværelsen. I et skæbnesymfonisk fletværk glider de ind og ud af hinandens liv og tegner et billede af et lille samfund, der til trods for alt sit mørke indgyder et lille lysende håb.

Teatersalen/ODEON
Premiere 21. april 2020 kl. 19:30

Spilleperiode
21. april - 19. maj 2020

Forpremierer
18. april 2020 kl. 16:00
20. april 2020 kl. 19:30

Tip en ven

Iscenesættelse Simon K. Boberg
Scenografi og kostumedesign Edward Lloyd Pierce
Oversættelse Madame Nielsen

Forlag: Nordiska ApS, København

Pressefoto Tyvene

Odense Teaters pressebilleder kan frit downloades til omtale af Odense Teater og den forestilling, de er taget til. Det er ikke tilladt at bruge materialet i andre sammenhænge.

Pressekontakt: Kommunikations- og salgschef Julie Lindegaard presse@odenseteater.dk / Tlf. 20 71 71 41

ODEON

I spidsen af Odeon er der to spisesteder:

Café Odeon Social
Har I bare lyst til et hyggeligt måltid, kan I tage en tur i Odeon Social - café-koncept i stueetagen. Her er der højt til loftet, fællesspisning og generelt bare fokus på hygge.
Læs mere om Odeon Social her.

Restaurant Schiøtz
I Restaurant Schiøtz får du en helstøbt oplevelse, med en lækker middag i forbindelse med forestillingen, i spidsen af Odeon. Restauranten stiller høje krav til råvarernes kvalitet. Menukortet er inspireret af danske og franske traditioner, som vil tilfredsstille selv de mest kræsne ganer. 
Læs mere om Restaurant Schiøtz her.

Odense Teater
Jernbanegade 21
5000 Odense C
Billetten 66 12 00 52
odenseteater@billetten.dk

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere.

OK

Jesper Koch Andersen