Forestillinger
Odense Teater
Odense Teater

Menu

Troen og Ingen

EN DRAMATISERING AF SØREN HUSS ’ SORGALBUM

SØREN HUSS’ SORGALBUM DRAMATISERES
Troen på livet forsvandt på et splitsekund, da kæresten blev offer for en trafikulykke – hans livs kærlighed var væk for altid. Saybia-forsanger Søren Huss’ dansksprogede solodebut TROEN OG INGEN er en beretning om at miste og kampen for at genvinde troen på livet efter det ultimative tab.

Teatret Svalegangen har nu taget de hudløst ærlige sange fra bunden af Huss’ sjæl og frit omsat dem til en livsbekræftende musikdramatisk fortælling, der portrætterer tre menneskers kamp tilbage til livet i collager af musik og dramatik. En tragisk ulykke river alt for tidligt en kvinde ud af livet. Tilbage står en bror, en nær veninde og ægtemanden midt i chokket. TROEN OG INGEN tager livtag med den store sorg, når livet rammer lige i solar plexus. Det er en forestilling om døden, mørket og tomheden, men også om det lille spirende håb, og om at finde en vej trods alt.

KÆRLIGHEDENS PRIS
TROEN OG INGEN går tæt på de store følelsers følelser. Johannes Møllehave har sagt, at sorg er kærlighedens pris, men hvordan lever man med den, og hvordan forvandles mørket til lys? Fire skuespillere og sangere ledsaget af et energisk liveband går tæt på livets skyggesider og den kraft, der bor i mennesket til at overkomme selv det allermest meningsløse.

En samarbejdsproduktion mellem Teatret Svalegangen og Folketeatret.

Forestillingen er desværre udsolgt, men du er velkommen til at skrive dig på en venteliste her.

Teatersalen/ODEON

Spilleperiode
30. oktober 2019

Varighed
Ca. 1 time og 20 min. (der er ingen pause)

Gæstespil Folketeatret/Teater Svalegangen

Tip en ven

Pressen skrev

Kulturnyt

"Fantastisk skuespil, melodisk og trøstende musik, skarpe pointer i teksten, scenografien og lys var enkel og meget flot pointerende i forhold til temaet. Virkelig flot forestilling."

Broadwayworld

"Forestillingen rammer uanset, hvordan man har oplevet døden. Den skal helt sikkert ses for den geniale scenografi, de smukke sange og det autentiske skuespil."

Idé Per Smedegaard | Tekst Jeanette Munzert 
Instruktion Per Smedegaard | Scenografi Siggi Óli Pálmason 
Musik og tekst Søren Huss | Kapelmester Niels Søren Hansen og Nikolaj Heyman
Musikere Niels Søren hansen/Søren Graversen, Nikolaj Heyman, Tom Bilde , Benedicte Borum Poulsen
Videodesign Jens Mønsted

Medvirkende Julie Hjetland, Anna Ur Konoy, Ashok Pramanik, Albert Stein Ankerstjerne

Pressefotos

Se flere

ODEON

I spidsen af Odeon er der to spisesteder:

Café Odeon Social
Har I bare lyst til et hyggeligt måltid, kan I tage en tur i Odeon Social - café-koncept i stueetagen. Her er der højt til loftet, fællesspisning og generelt bare fokus på hygge.
Læs mere om Odeon Social her.

Restaurant Schiøtz
I Restaurant Schiøtz får du en helstøbt oplevelse, med en lækker middag i forbindelse med forestillingen, i spidsen af Odeon. Restauranten stiller høje krav til råvarernes kvalitet. Menukortet er inspireret af danske og franske traditioner, som vil tilfredsstille selv de mest kræsne ganer. 
Læs mere om Restaurant Schiøtz her.

Odense Teater
Jernbanegade 21
5000 Odense C
Billetten 66 12 00 52
odenseteater@billetten.dk

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere.

OK