Forestillinger
Odense Teater
Odense Teater

Menu

Tjener for to herrer

Veloplagt komedie

TJENER FOR TO HERRER er en unik og meget lattervækkende blanding af farce, musik, slapstick og kække replikker

Handlingen er lige til at gå til - sådan da. Der er arrangeret et fornuftsægteskab mellem arvingerne Pauline og Roscoe. Men da Roscoe uheldigvis bliver slået ihjel inden forlovelsesfesten, tænker Paulines far, at det er ærgerligt ligefrem at aflyse, når nu gæsterne er inviteret, og maden bestilt. Måske er der en anden, Pauline vil giftes med? Det er der heldigvis.

Pludselig dukker Roscoe dog lyslevende op; det vil sige i virkeligheden er det Rachel, Roscoes tvillingesøster, der har klædt sig ud som sin egen bror. Rachel prøver at få gennemført forlovelsen, så hun kan få udbetalt den aftalte medgift og få råd til at rejse væk med sin kæreste Stanley. Til at hjælpe sig hyrer hun den arbejdsløse, og meget sultne, musiker Francis.

Samtidig er Stanley gået under jorden. Det er nemlig ham, der har dræbt Roscoe. Da han også vil hyre Francis som tjener, øjner Francis muligheden for dobbelt op på pengebeholdningen – han skal bare sørge for, at de to herrer ikke opdager hinanden. Og så gælder det om at holde tungen lige i munden!

Lykkes Rachels plan? Hvem bliver Pauline gift med? Får Francis afleveret de rigtige hemmelige beskeder til den rette herre? Og får den stakkels tjener nogensinde noget at spise?

Store Scene

Spilleperiode
15. maj 2014 - 17. jun 2014

Varighed
Ca. 2 timer og 40 min. inkl. pause

Tip en ven

Af Richard Bean efter Carlo Goldonis farce

Musik Grant Olding

Iscenesættelse Christoffer Berdal

Scenografi Camilla Bjørnvad

Oversættelse Henrik Lykkegaard

Musikere Bent Lungaard, Anders Momme og Morten Hemmingsen

Odense Teater
Jernbanegade 21
5000 Odense C
Billetten 66 12 00 52
odenseteater@billetten.dk

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere.

OK