Forestillinger
Odense Teater
Odense Teater

Menu

Mødre

JEG VAR EN GOD MOR – INDTIL JEG FIK BØRN

Mødre er en forestilling, der berører hvert et aspekt i livet efter man er blevet mor. Den tager fat i de mange facetter og spørgsmål, der uundgåeligt følger med forældreskabet. Det er både de store følelser og glæder, men i høj grad også morgenkvalme og ulvetime, søvnmangel og konkurrence om at være den bedste forælder.

Det er en historie om fire kvinder, der mødes i en mødregruppe i deres livs første arrangerede venskab. Om hvad det vil sige at mødes på tværs af forskelligheder i en ny fase af livet.

Forestillingen bygger på tekster af forfatterne Christina Sederqvist, Julia Lahme, Mette Marie Lei Lange, Lykke Sand Michelsen og Anna Bro.

Priser: Fra 105 kr. til 250 kr.

Teatersalen/ODEON

Spilleperiode
24. - 25. oktober 2020

Varighed
ca. 1 time og 20 min. uden pause.

Gæstespil Louise Schouw Teater.

Tip en ven

Medvirkende
Szhirley, Lykke Sand, Julie R. Ølgaard og Sara Møller Olsen.

Instruktion: Christine Exner | Idé og koncept: Lykke Sand
Forfattere: Christina Sederqvist, Julia Lahme og Mette Marie Lei Lange | Dramatiker: Anna Bro

Fotograf: Gudmund Thai
OBS: Mathilde Nordholdt, som er med på forestillingens pressebillede, er ikke med i denne udgave af “Mødre” men erstattes af Sara Møller Olsen.

Pressefoto Mødre

Odense Teaters pressebilleder kan frit downloades til omtale af Odense Teater og den forestilling, de er taget til. Det er ikke tilladt at bruge materialet i andre sammenhænge.

Pressekontakt: Kommunikations- og salgschef Julie Lindegaard presse@odenseteater.dk / Tlf. 20 71 71 41

Video-hilsen

Covid-19

Odense Teater følger sundhedsmyndighedernes retningslinjer i forbindelse med Covid-19, og vi træffer alle nødvendige forholdsregler om god hygiejne og sikkerhed.

Teatret bliver løbende rengjort mellem forestillingerne. Der er adgang til håndsprit alle relevante steder – også ved ind- og udgange. Aktuelle afstandskrav opfyldes både i og udenfor salene. Og hvis en forestilling mod forventning bliver aflyst, får du selvfølgelig dine penge retur.

OBS: Har du billet til en forestilling, vil du tre dage før få mere information om vores retningslinjer via mail.  

REFUSION covid-19
Hvis du eller andre i din husstand er smittet med Covid-19, må du ikke møde op i Odense Teater, da det udgør en risiko for andre gæster. Du kan derfor ved sygdom få dine billetter refunderet eller flyttet til en anden dag. Kontakt Odense Teater senest sidste hverdag før forestilling kl. 16.00 på tlf. 66 12 00 52. Du er altid velkommen til at kontakte os på odenseteater@billetten.dk, hvis du har spørgsmål.

Odense Teater
Jernbanegade 21
5000 Odense C
Billetten 66 12 00 52
odenseteater@billetten.dk

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere.

OK