Forestillinger
Odense Teater
Odense Teater

Menu

Kammerat Napoleon

AF GUY MASTERSON EFTER GEORGE ORWELLS ROMAN

»Alle dyr er lige, men nogle dyr er mere lige end andre!«

George Orwells elskede politiske satire om det lille landbrug, hvor dyrene gør oprør mod bondens undertrykkelse, præsenteres her for første gang som teater i Danmark. Præmie-ornen Gamle Major har indkaldt alle dyrene på gården til stormøde, fordi han drømmer om et andet liv, hvor dyrene kan leve frit og trygt med hinanden uden at frygte gårdmandens luner. Et sted, hvor alle er lige. For at indfri Majors smukke drøm må dyrene lave en revolution. Men da Gamle Major dør, begynder en hidsig magtkamp om, hvem der skal være revolutionens leder. Grisen Kammerat Napoleon vinder magten, og han giver Majors smukke utopi om, at »Alle dyr er lige« en lille ekstra krølle på halen: »men nogle dyr er mere lige
end andre«.

Teaterversionen af Orwells mesterlige roman er en forførende fabel og en samtidsrelevant kritik af magtens korrumperende natur og idealernes forfald.

Anbefales fra ca. 14 år

Teatersalen/ODEON
Premiere 5. december 2020 kl. 16:00

Spilleperiode
5. december 2020 - 12. januar 2021

Forpremierer
3. december 2020 kl. 19:30
4. december 2020 kl. 19:30

Fra 120 kr. til 280 kr.

Tip en ven

 

Iscenesættelse Emil Hansen
Scenografi Johanne Eggert
Oversættelse Christina Wendelboe

Nordiska ApS – København

Pressefoto Kammerat Napoleon

Odense Teaters pressebilleder kan frit downloades til omtale af Odense Teater og den forestilling, de er taget til. Det er ikke tilladt at bruge materialet i andre sammenhænge.

Pressekontakt: Kommunikations- og salgschef Julie Lindegaard presse@odenseteater.dk / Tlf. 20 71 71 41

Covid-19

Odense Teater følger sundhedsmyndighedernes retningslinjer i forbindelse med Covid-19, og vi træffer alle nødvendige forholdsregler om god hygiejne og sikkerhed.

Teatret bliver løbende rengjort mellem forestillingerne. Der er adgang til håndsprit alle relevante steder – også ved ind- og udgange. Aktuelle afstandskrav opfyldes både i og udenfor salene. Og hvis en forestilling mod forventning bliver aflyst, får du selvfølgelig dine penge retur.

OBS: Har du billet til en forestilling, vil du tre dage før få mere information om vores retningslinjer via mail.  

REFUSION covid-19
Hvis du eller andre i din husstand er smittet med Covid-19, må du ikke møde op i Odense Teater, da det udgør en risiko for andre gæster. Du kan derfor ved sygdom få dine billetter refunderet eller flyttet til en anden dag. Kontakt Odense Teater senest sidste hverdag før forestilling kl. 16.00 på tlf. 66 12 00 52. Du er altid velkommen til at kontakte os på odenseteater@billetten.dk, hvis du har spørgsmål.

Eksklusive premierepakker

Med en premierepakke bliver du inviteret med til premieren på Odense Teater. Her kan du opleve den magiske premierestemning, når vi ruller den røde løber ud på Odense Teater. Sammen med din særlige premierebillet får du også en drink i pausen.

> Læs mere her og køb din premierepakke

Odense Teater
Jernbanegade 21
5000 Odense C
Billetten 66 12 00 52
odenseteater@billetten.dk

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere.

OK