Forestillinger
Odense Teater
Odense Teater

Menu

Carpenters – Close to You

EN MUSIKFORESTILLING OM SUCCES, KÆRLIGHED, JALOUSI , SYGDOM OG DØD

Musikforestillingen Close to You er historien om søskendeparret Richard og Karen Carpenter fra Californien, der blev en verdenssucces i begyndelsen af 1970’erne. Deres karriere endte alt for tidligt og meget ulykkeligt, da Karen Carpenter døde.

Forestillingen følger den aldrende Richard Carpenter, der en aften hjemsøges af sin afdøde søsters minde. Mødet mellem de to søskende tager os på en rejse gennem deres karriere og viser de lyse og mørke sider af historien. De genoplever store musikalske succeser blandt andet med det verdensomspændende hit Close to You i 1969. Men bagsiden af deres enorme succes var et liv præget af omsorgssvigt, ulykkelige kærlighedsforhold, misbrug, sygdom og søskendejalousi i en dysfunktionel familie, styret af en voldsomt dominerende mor. Historien fik en brat ende i 1983, da Karen døde i en alder af 31 år.

Oplev et væld af Carpenters mest populære sange med bl.a. Top of the World, There’s a Kind of Hush, Only Yesterday, Please Mr. Postman, Yesterday Once More, Goodbye to Love og selvfølgelig Close to You.

 

Priser
Fra 155 kr. til 350 kr.

Teatersalen/ODEON

Spilleperiode
21. - 22. oktober 2020

Varighed
Ca. 2 timer inkl. pause

Gæstespil Landsteatret

Tip en ven

Medvirkende
Linda Olofsson og Lars Oluf Larsen

Manuskript: Lars Oluf Larsen | Instruktør & scenografi: Troells Toya 
Musik & Tekst: Carpenters | Lyddesign: Søren Kyed | Idéoplæg: Erling Mølgaard 

Pressefoto Carpenters – Close to You

Odense Teaters pressebilleder kan frit downloades til omtale af Odense Teater og den forestilling, de er taget til. Det er ikke tilladt at bruge materialet i andre sammenhænge.

Pressekontakt: Kommunikations- og salgschef Julie Lindegaard presse@odenseteater.dk / Tlf. 20 71 71 41

Covid-19

Odense Teater følger sundhedsmyndighedernes retningslinjer i forbindelse med Covid-19, og vi træffer alle nødvendige forholdsregler om god hygiejne og sikkerhed.

Teatret bliver løbende rengjort mellem forestillingerne. Der er adgang til håndsprit alle relevante steder – også ved ind- og udgange. Aktuelle afstandskrav opfyldes både i og udenfor salene. Og hvis en forestilling mod forventning bliver aflyst, får du selvfølgelig dine penge retur.

OBS: Har du billet til en forestilling, vil du tre dage før få mere information om vores retningslinjer via mail.  

REFUSION covid-19
Hvis du eller andre i din husstand er smittet med Covid-19, må du ikke møde op i Odense Teater, da det udgør en risiko for andre gæster. Du kan derfor ved sygdom få dine billetter refunderet eller flyttet til en anden dag. Kontakt Odense Teater senest sidste hverdag før forestilling kl. 16.00 på tlf. 66 12 00 52. Du er altid velkommen til at kontakte os på odenseteater@billetten.dk, hvis du har spørgsmål.

Odense Teater
Jernbanegade 21
5000 Odense C
Billetten 66 12 00 52
odenseteater@billetten.dk

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere.

OK