Forestillinger
Odense Teater
Odense Teater

Menu

AFLYST: Bonnie & Clyde

MANUSKRIPT IVAN MENCHELL - SANGTEKSTER DON BLACK - MUSIK FRANK WILDHORN

Road-musical om alle tiders største forbryderpar

-----------
Forestillingen er desværre aflyst

Har du billet til en af de aflyste forestillinger, får du refunderet dine penge hurtigst muligt. Du skal ikke foretage dig noget. Vi kontakter dig hurtigst muligt på mail (tjek evt. dit spamfilter).

Vi håber på din forståelse og tålmodighed i denne svære tid.

Har du spørgsmål, så kontakt odenseteater@billetten.dk eller tlf. 66 12 00 52

--------------------------------

Bonnie Parker er servitrice i en tarvelig diner. Clyde ryger ind og ud af ungdomsfængsler. Forført af drømmen om et bedre liv skyr det unge par ingen midler for at slippe væk fra 1930’ernes fattigdom.

Det fandenivoldske og fotogene forbryderpar får succes som celebre desperadoer, der leger kispus med myndighederne. De røver butikker, stjæler avisforsider og soler sig i berømmelsen. Men da Clyde under et bankrøveri myrder en politimand, er der ingen vej tilbage.

Med danmarkspremieren på Bonnie & Clyde bringer Odense Teater legenden om det berømte og berygtede forbryderpar til live.

Forestillingens musik har rødder i bluegrass, country og jazz. Med orkester og fantastiske sangere bliver det en hæsblæsende og sexet musical om vild forelskelse, desperate drømme, storhed og fald.

Store Scene

Spilleperiode
13. marts - 17. april.

Fra 95 kr. til 395 kr.

Tip en ven

Iscenesættelse og oversættelse Martin Lyngbo

Scenografi og kostumer Benjamin la Cour

Præsenteres med tilladelse fra Music Theatre International (Europe)

Pressefoto AFLYST: Bonnie & Clyde

Odense Teaters pressebilleder kan frit downloades til omtale af Odense Teater og den forestilling, de er taget til. Det er ikke tilladt at bruge materialet i andre sammenhænge.

Pressekontakt: Kommunikations- og salgschef Julie Lindegaard presse@odenseteater.dk / Tlf. 20 71 71 41

Covid-19

Odense Teater følger sundhedsmyndighedernes retningslinjer i forbindelse med Covid-19, og vi træffer alle nødvendige forholdsregler om god hygiejne og sikkerhed. Til orientering er forsamlingsforbuddet på 10 personer IKKE gældende for kulturelle arrangementer. Vi gennemfører derfor fortsat alle allerede planlagte forestillinger og arrangementer.

OBS: Har du billet til en forestilling, vil du få dage før modtage mere information om vores retningslinjer via mail. 

MUNDBIND
Du skal have mundbind eller visir på, når du færdes i vores foyerområde og teatersalen. Du må gerne tage det af, når du sidder på din plads i salen.

AFSTAND OG RENGØRING
Teatret bliver løbende rengjort mellem forestillingerne. Der er adgang til håndsprit alle relevante steder – også ved ind- og udgange. Aktuelle afstandskrav opfyldes både i og udenfor salene. 

AFLYSNING
Hvis en forestilling mod forventning bliver aflyst, får du selvfølgelig besked med det samme og dine penge retur.

REFUSION covid-19
Hvis du eller andre i din husstand er smittet med Covid-19, må du ikke møde op i Odense Teater, da det udgør en risiko for andre gæster. Du kan derfor ved sygdom få dine billetter refunderet eller flyttet til en anden dag. Kontakt Odense Teater senest sidste hverdag før forestilling kl. 14.00 på tlf. 66 12 00 52. Du er altid velkommen til at kontakte os på odenseteater@billetten.dk, hvis du har spørgsmål.

Odense Teater
Jernbanegade 21
5000 Odense C
Billetten 66 12 00 52
odenseteater@billetten.dk

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere.

OK