Rabat
Odense Teater
Odense Teater

Menu

Rabat

BEMÆRK! - Det er kun muligt at benytte sig af én rabatform.

STJERNEKUNDER
Bestil billetter til mindst 3 forestillinger og bliv Stjernekunde. Som Stjernekunde får du 50 kr. i rabat pr. billet på Odense Teater, samt rabatter andre steder. Læs mere her.

KLUB_U ÅRSKORT
Tilbud til unge (15 til 24 år) og studerende. 
Gå i teatret - så meget du vil! For kun 380 kr. for et årskort. Eller bliv gratis medlem og køb teaterbilletter for kun 80 kr.  Medbring sundheds- eller studiekort sammen med din billet, når du kommer i teatret.
Læs mere her.

BØRN OG UNGE UNDER 25 ÅR
Børn og unge under 25 år kan købe billetter til det halve af standardprisen. Altså 50% i rabat! Husk at vælge prisgruppen U25, når du køber billetter online. Medbring sundhedskort sammen med din billet, når du kommer i teatret.

GRUPPER/VIRKSOMHEDER
Grupper og virksomheder kan opnå grupperabat på teaterbilletter, når I er mindst 10 voksne. Læs mere her.

FORPREMIERE
Der er 2 forpremierer til de fleste af teatrets egne forestillinger. En forpremiere er en prøve med publikum. Aflysninger kan forekomme. Forpremierer sælges til reduceret pris. Eksklusive premierepakker

Med en premierepakke bliver du inviteret med til premieren på Odense Teater. Her kan du opleve den magiske premierestemning, når vi ruller den røde løber ud på Odense Teater. Sammen med din særlige premierebillet får du også en drink i pausen.

> Læs mere her og køb din premierepakke

Odense Teater
Jernbanegade 21
5000 Odense C
Billetten 66 12 00 52
odenseteater@billetten.dk

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere.

OK